3BM d.o.o. Jesenice - Tester za kable

    english   english
    deutsch   deutsch
Dodaj med priljubljene
Pišite nam
 
 

:: tester za računalniške kable ::

Servisi osebnih računalnikov imajo sedaj na voljo nov tester za računalniške kable, o kakršnem so do sedaj lahko le sanjali. To je tester za centronics, disketne in diskovne kable, ki je tako majhen, da tudi v Koreji in na Taiwanu nimajo manjših. Poleg tega je poceni in enostaven za uporabo. Če še vedno ne verjamete, berite dalje.


Tester smo razvili posebej za servise osebnih računalnikov, proizvajalce kablov in kontrolo kvalitete. Tester omogoča preverjanje kablov za trde diske (MFM, RLL, AT- bus, SCSI), disketne pogone (3 1/2" in 5 1/4") in centronics kable. Z njim odkrijemo napake v kablih kot so prekinitve in kratki stiki med kontakti. Pri diskovnih in disketnih kablih testiramo tudi pravilno polariteto, pri centronics kablih pa stik proti opletu.

Tester za kable


Tester je zelo enostaven za uporabo. Ko na tester priključimo dober kabel, se prižge ustrezna LED dioda. Tester je vgrajen v ohišje 140 x 175 x 25 mm in ga napajajo baterije. Zaradi majhnih dimenzij je tester primeren tudi za servis na terenu.

Cena testerja je več kot pol nižja od drugih avtomatskih testerjev. Ta tester je tudi bolj primeren za PC servise kot drugi avtomatski testerji, ker ima tiste konektorje, ki so za tak servis potrebni.

Tester je bil nagrajen z zlato medaljo na razstavi inovacij IENA'92 v Nuernbergu. Zanj so nam bili podeljeni tudi tuji patenti.

Če želite dodatne informacije ali bi radi, da vas obveščamo o novostih, izpolnite obrazec.

3BM elektronika in mikroračunalniki d.o.o. Jesenice

Cesta železarjev 7a, 4270 Jesenice, Slovenija

e-mail: 3bm@siol.net
tel: (04) 58-36-444 ali (04) 58-61-444, fax: (04) 58-36-440, gsm: (041) 638-066

delovni čas: od ponedeljka do petka 7:30 - 15:00, sreda do 17:30, ostale dni popoldan po dogovoru

hit counter

O podjetju | Servis PC | Prodaja PC | Digitalna fotografija | Industrijska elektr. | Tester za kable | 3BM v slikah | Novice

Copyright © 2004 3BM d.o.o. Vse pravice pridržane. Oblikovanje in produkcija: Eyemagics.com