Prodaja računalnikov

Nakup računalnika:

Potrebe kupcev računalniške opreme so danes velike. Prav tako je velika ponudba računalnikov v trgovinah z računalniško opremo. Žal se kupci mnogokrat srečujejo z opremo slabe kvalitete po nizkih cenah. Prodajalci pogosto niti ne vedo kaj so prodali. Še posebej pri prodaji prenosnikov in tudi namiznih računalnikov je treba upoštevati veliko dejavnikov, ki bodo v končni fazi vplivali na zadovoljstvo kupca. Poceni računalniki kupce pogosto razočarajo, ko ti ugotovijo, da nimajo dovolj,  recimo, prostora za shranjevanje fotografij. Kupec šele v prvih dneh uporabe ugotovi, da oprema ne ustreza njegovim potrebam.

Kje kupiti prenosnik? Prenosnik ali stacionarni računalnik? Kateri prenosnik kupiti? Kakšen računalnik kupiti? To so vprašanja, ki si jih zastavlja vsak kupec ob nakupu računalnika. Edini dober odgovor za laične uporabnike je, nasvet, da se kupec oglasi v računalniški trgovini. V taki trgovini z računalniško opremo, kjer znajo kupcu prisluhniti, kjer mu svetujejo in ponudbo prilagodijo njegovim potrebam.

Naša načela so kvaliteta, poslovnost in celostna storitev. Že pred nakupom se s stranko pogovorimo o njenih željah in potrebah. Le na tak način ji lahko dobro svetujemo, kaj naj kupi. Izogibamo se najcenejše opreme, ki največkrat povzroči kup težav za kupca in za prodajalca. Raje prodamo kakovostno opremo, za katero vemo, da bo dobro delovala, vendar po konkurenčnih cenah.

Prodaja računalnikov in druge opreme

  • osebni namizni računalniki in prenosniki (poslovni, gaming, domači, all in one) znamk PCX, Asus, Acer, Dell, HP, Lenovo, IBM, Fujitsu
  • monitorji (profesionalni, domači) znamk Samsung, Dell, HP, Acer
  • tiskalniki in multifunkcijske naprave, HP, Epson, Canon, Xerox, Minolta, Fujitsu in Star,
  • miške, tipkovnice, usmerjevalniki, mrežne kartice, USB in firewire vmesniki in drugi dodatki,
  • trakovi, črnila, tonerji in drug potrošni material za tiskalnike,

Od programske opreme nudimo:

  • Microsoft Windows operacijske sisteme
  • licenčne programske pakete za obdelavo teksta, slik in podatkov (Microsoft Office, Adobe Photoshop);
  • preko naših partnerjev vam nudimo tudi računovodske programe Megam

Poleg navedenega lahko pri nas dobite tudi najrazličnejšo drugo računalniško opremo. Te je preveč, da bi jo lahko tu našteli. Ponudbo kar v največji meri prilagajamo željam in potrebam naših kupcev.

Za aktualno ponudbo si oglejte tudi novice in cenik našega partnerja Avtera d.o.o. Naše podjetje vam zagotavlja enake cene.

Nudimo posebne popuste dijakom in študentom.

Računalnike, tiskalnike in drugo opremo lahko kupcem v okolici pripeljemo, priključimo ter stranko poučimo o delu z opremo. Z dobavo opreme pa se naše obveznosti do kupca še ne končajo. Stranki pomagamo, kadar naleti na težave. V primeru sicer redkih okvar poskrbimo za dober in hiter servis, lahko tudi pri stranki.

Obiščite nas! Svetovali vam bomo in vam pomagali izbrati najprimernejšo opremo. Na vsa vaša vprašanja bomo odgovorili tudi, če nam jih pošljete po elektronski pošti, izpolnite obrazec ali pokličete na tel: +386 (0)4 58-36-444, tel: +386 (0)41 63-80-66.

Stranke želijo kupiti prenosne in namizne računalnike, tiskalnike, monitorje in drugo opremo, ki jim bo čim bolje služila.

Prodaja računalnikov