Popravila LCD in LED monitorjev, LCD in DLP projektorjev

Servis LCD monitorjev in LED monitorjev

Mnogim se popravila monitorjev do nedavnega niso zdela smiselna. So se pa cene LCD monitorjev ponovno dvignile na kar nekaj čez 100 €. Zato se mnoge stranke odločajo za popravila novejših monitorjev. Ta popravila stanejo v primeru najpogostejših napak na ploščah 60 do 80 €. Približno 80% monitorjev se da popraviti s takšnimi stroški.

Poleg okvar na ploščah se pri LCD monitorjih pojavljajo okvare žarnic. Te se hitreje kvarijo pri stalno vklopljenih monitorjih. Pri nas lahko tudi zamenjamo žarnico, če le lahko dobimo ustrezno.

Da se stranka laže odloči, tudi pregleda monitorjev ne zaračunavamo. Tako priporočamo strankam, da pokvarjen monitor prinesejo na pregled, saj s tem ničesar ne tvegajo.

Imamo servis za LCD monitorje blagovnih znamk Samsung, LG, Acer, HP, Dell, Sony, CTX, Benq in drugih proizvajalcev.

Popravilo LCD in LED monitorjev je sicer zahtevno, vendar v večini primerov racionalno.

Popravilo monitorja

Servis LCD in DLP projektorjev

Okvare LCD in DLP projektorjev so zaenkrat še sorazmerno redke. Večina problemov s projektorji je povezana s pregrevanjem žarnice ali drugih delov projektorja. Za razdiranje projektorja in čiščenje vseh ključnih delov je sicer potrebna ura ali dve, stroški servisa pa so kljub temu sorazmerno nizki.

Pokličite nas, lahko vam pomagamo že po telefonu. Na vsa vaša vprašanja bomo odgovorili tudi, če nam jih pošljete po elektronski pošti, izpolnite obrazec ali pokličete na tel: +386 (0)4 58-36-444, tel: +386 (0)41 63-80-66.