Popravilo monitorjev

Servis monitorjev LCD in LED

Mnogim se popravila monitorjev do nedavnega niso zdela smiselna. So se pa cene LCD monitorjev ponovno dvignile na kar nekaj čez 100 €. Zato se mnoge stranke odločajo za popravila novejših ekranov. Popravilo monitorja stane v primeru najpogostejših napak na ploščah 60 do 80 €. Približno 80% monitorjev se da popraviti s takšnimi stroški.

Poleg okvar na ploščah se pri LCD monitorjih pojavljajo okvare žarnic. Te se hitreje kvarijo pri stalno vklopljenih monitorjih. Pri nas lahko tudi zamenjamo žarnico, če le lahko dobimo ustrezno.

Priporočamo strankam, da pokvarjen monitor prinesejo na pregled. V servisu ocenimo možnosti in stroške popravila. Cena pregleda  monitorja je 12,20 €.

Imamo servis za LCD monitorje blagovnih znamk Samsung, LG, Acer, HP, Dell, Sony, CTX, Benq in drugih proizvajalcev.

Popravilo LCD in LED monitorjev je sicer zahtevno, vendar v večini primerov racionalno.

Popravilo monitorjev

Servis projektorjev LCD in DLP

Okvare LCD in DLP projektorjev so zaenkrat še sorazmerno redke. Večina problemov s projektorji je povezana s pregrevanjem žarnice ali drugih delov projektorja. Za razdiranje projektorja in čiščenje vseh ključnih delov je sicer potrebna ura ali dve, stroški servisa pa so kljub temu sorazmerno nizki.

Pokličite nas, kadar imate težave z monitorjem ali projektorjem. Na vaša vprašanja bomo odgovorili tudi, če nam jih pošljete po elektronski pošti, izpolnite obrazec ali pokličete na tel: +386 (0)4 58-36-444, tel: +386 (0)41 63-80-66.