Inštalacija programov

Računalniki brez programov so neuporabni. Na računalnike je najprej potrebno nalaganje operacijskega sistema (Windows ali drugi), dodatke za Windows (za elektronsko pošto), gonilnike za tiskalnike in drugo opremo, potem pa tudi uporabniške programe in programske pakete.

V našem podjetju na nove računalnike po želji stranke opravimo instalacijo Windows, protivirusnega programa, pisarniških programov (Microsoft Office), pa tudi različnih drugih uporabniških programov. Stranke so zadovoljne z brezplačnim programom Open Office, s katerim lahko ustvarjajo enake dokumente kot z Microsoft Office. Instaliramo tudi najpogostejši programske pakete za računovodstvo (Vasco, Megam, Aplicom). Po nalaganju programov je običajno potrebno kopiranje podatkov s starega računalnika.

V sicer bolj redkih primerih je treba tudi po okužbah z virusi ponovno naložiti operacijski sistem, ostale programe in prenesti podatke.

Nalaganje programov zaračunamo glede na dejansko porabljeni čas.

Popravila opravljamo pri stranki na domu ali v svoji delavnici, glede na želje strank.

Pokličite nas,  če potrebujete instalacijo programov. Na vaša vprašanja bomo odgovorili tudi, če nam jih pošljete po elektronski pošti, izpolnite obrazec ali pokličete na tel: +386 (0)4 58-36-444, tel: +386 (0)41 63-80-66.

Za normalno delovanje računalnik potrebuje operacijski sistem, recimo Windows, pa tudi druge programe in programske pakete, recimo Microsoft Office ali Open Office.

Inštalacija programov