Servis računalniške opreme

Veliki razširjenosti osebnih računalnikov v zadnjih letih žal ne sledi širitev servisne mreže za računalniško opremo. Večina računalniških podjetij opremo le prodaja. Ko se pojavijo okvare, morajo kupci pogosto voziti opremo v popravilo v več deset kilometrov oddaljene servise.

V našem podjetju se že vsa leta zavedamo, da mora biti računalniški servis blizu svojim strankam. Dosegljiv mora biti v čim krajšem času in usposobljen za hitro popravilo okvar. Zato imamo servis računalnikov in druge računalniške opreme že vsa leta delovanja podjetja.

Želja, kako čim bolj ustreči strankam, je bila vedno vodilo pri določanju smernic razvoja za naš PC servis. S stalnim izobraževanjem skrbimo za čim višjo usposobljenost vseh zaposlenih. Ta nam omogoča hitro in kakovostno popravilo. Z različnimi dobavitelji sklepamo dogovore o servisiranju, da bi tako ustregli čim večjemu številu strank. Popravila opravljamo pri stranki na domu ali v svoji delavnici, glede na želje strank.

Mobiteli nam omogočajo, da smo za stranke dosegljivi kadarkoli. Popravila se ponavadi lotimo v nekaj urah. Da je popravilo čimprej končano, moramo imeti poleg znanja tudi rezervne dele. Veliko računalniških delov imamo na zalogi.

Na željo stranke lahko sklenemo pogodbo o vzdrževanju. Uporabniki v tem primeru plačujejo mesečno vzdrževalnino. S pogodbo imajo prednost pri popravilih, vključeno dogovorjeno mesečno število brezplačnih servisnih ur in popust na storitve.

Največ naših strank je v občinah Jesenice, Kranjska Gora, Žirovnica, Radovljica, Bled, Gorje in Bohinj. Prenosne računalnike in drugo opremo pa nam pošiljajo stranke iz cele Slovenije in tudi iz bližnje Avstrije.

Pokličite nas, kadar imate težave z računalniško opremo! Pri manjših popravilih vam lahko pomagamo že po telefonu. Na vsa vaša vprašanja bomo odgovorili tudi, če nam jih pošljete po elektronski pošti, izpolnite obrazec ali pokličete na tel: +386 (0)4 58-36-444, tel: +386 (0)41 63-80-66

Servis osebnih računalnikov, prenosnikov, monitorjev, tiskalnikov in druge računalniške opreme je strokovno zahtevno delo.

Popravilo računalniske opreme