Servis računalniške opreme

Veliki razširjenosti osebnih računalnikov v zadnjih letih žal ne sledi širitev mreže računalniških servisov. Večina računalniških trgovin opremo le prodaja. Ko se pojavijo okvare, morajo kupci pogosto voziti računalnike v popravilo v več deset kilometrov oddaljeni servis.

V našem podjetju se že vsa leta zavedamo, da mora biti servis računalnikov blizu svojim strankam. Dosegljiv mora biti v čim krajšem času in usposobljen za hitro popravilo računalnikov. Zato imamo računalniški servis in servis druge računalniške opreme že vsa leta delovanja podjetja.

Želja, kako čim bolj ustreči strankam, je bila vedno vodilo pri določanju smernic razvoja za naš PC servis. S stalnim izobraževanjem skrbimo za čim višjo usposobljenost vseh zaposlenih. Ta nam omogoča hitro in kakovostno popravilo računalnikov. Z različnimi dobavitelji sklepamo dogovore o servisiranju, da bi tako ustregli čim večjemu številu strank. Popravila opravljamo pri stranki na domu ali v svoji delavnici, glede na želje strank.

Mobiteli nam omogočajo, da smo za stranke dosegljivi kadarkoli. Popravila se ponavadi lotimo v nekaj urah. Da je popravilo čimprej končano, moramo imeti poleg znanja tudi rezervne dele. Veliko računalniških delov imamo na zalogi.

Na željo stranke lahko sklenemo pogodbo o vzdrževanju. Uporabniki v tem primeru plačujejo mesečno vzdrževalnino. S pogodbo imajo prednost pri popravilih, vključeno dogovorjeno mesečno število brezplačnih servisnih ur in popust na storitve.

Največ naših strank je v občinah Jesenice, Kranjska Gora, Žirovnica, Radovljica, Bled, Gorje in Bohinj. Prenosne računalnike in drugo opremo pa nam pošiljajo stranke iz cele Slovenije in tudi iz bližnje Avstrije.

Pokličite nas, kadar imate težave z računalniško opremo! Pri manjših popravilih vam lahko pomagamo tudi po telefonu. Na vsa vaša vprašanja bomo odgovorili tudi, če nam jih pošljete po elektronski pošti, izpolnite obrazec ali pokličete na tel: +386 (0)4 58-36-444, tel: +386 (0)41 63-80-66

Servis računalniške opreme

Servis računalniške opreme