3BM d.o.o. Jesenice - Popravilo servis računalnikov in druge opreme

    english   english
    deutsch   deutsch
Dodaj med priljubljene
Pišite nam
 
 
:: popravilo računalnika - servis PC ::
Veliki razširjenosti osebnih računalnikov v zadnjih letih žal ne sledi širitev servisne mreže za računalniško opremo. Večina računalniških podjetij opremo le prodaja. Ko se pojavijo okvare, morajo kupci pogosto voziti opremo v popravilo v več deset kilometrov oddaljene servise.


V našem podjetju se že vsa leta zavedamo, da mora biti računalniški servis blizu svojim strankam. Dosegljiv mora biti v čim krajšem času in usposobljen za hitro popravilo okvar. Zato imamo servis računalnikov in druge računalniške opreme že vsa leta delovanja podjetja.

Želja, kako čim bolj ustreči strankam, je bila vedno vodilo pri določanju smernic razvoja za naš PC servis. S stalnim izobraževanjem skrbimo za čim višjo usposobljenost vseh zaposlenih. Ta nam omogoča hitro in kakovostno popravilo. Z različnimi dobavitelji sklepamo dogovore o servisiranju, da bi tako ustregli čim večjemu številu strank. Popravila opravljamo pri stranki na domu ali v svoji delavnici, glede na želje strank.

Mobiteli nam omogočajo, da smo za stranke dosegljivi kadarkoli. Popravila se ponavadi lotimo v nekaj urah. Da je popravilo čimprej končano, moramo imeti poleg znanja tudi rezervne dele. Veliko računalniških delov imamo na zalogi.

Popravilo računalniške opreme


Vse navedeno zagotavlja, da naše stranke ob okvarah ne ostanejo dolgo časa brez računalnikov ali druge opreme. Strokovno delo in pravočasno popravilo računalnika in druge opreme zmanjšujeta število okvar. Imamo nekaj opreme, ki jo lahko strankam posodimo za čas popravila. Naš cilj je, da naše stranke opremo čimbolj koristno in učinkovito uporabljajo.

In kaj vam lahko ponudimo ?

Največ naših strank je v občinah Jesenice, Kranjska Gora, Žirovnica, Radovljica, Bled, Gorje in Bohinj. Prenosne računalnike in drugo opremo pa nam pošiljajo stranke iz cele Slovenije in tudi iz bližnje Avstrije.

Pokličite nas, kadar imate težave z računalniško opremo! Pri manjših popravilih vam lahko pomagamo že po telefonu.

Na vsa vaša vprašanja bomo odgovorili, če nam jih pošljete po elektronski pošti, izpolnite obrazec ali pokličete na telefon (04) 58-36-444 ali (041) 638-066.


3BM elektronika in mikroračunalniki d.o.o. Jesenice

Cesta železarjev 7a, 4270 Jesenice, Slovenija

e-mail: 3bm@siol.net
tel: (04) 58-36-444 ali (04) 58-61-444, fax: (04) 58-36-440, gsm: (041) 638-066

delovni čas: od ponedeljka do petka 7:30 - 15:00, sreda do 17:30, ostale dni popoldan po dogovoru

 
hit counter
 

O podjetju | Servis PC | Prodaja PC | Digitalna fotografija | Industrijska elektr. | Tester za kable | 3BM v slikah | Novice

Copyright © 2004 3BM d.o.o. Vse pravice pridržane. Oblikovanje in produkcija: Eyemagics.com