Novo! Brezplačen prevzem računalniške opreme v Zgornjesavski dolini

Zgornjesavska dolina je zelo slabo pokrita s servisom računalniške opreme. Večina tako domačih kot tudi poslovnih uporabnikov vozi računalnike, prenosnike, tiskalnike, monitorje in drugo računalniško opremo v popravilo na najbližji servis na Jesenice. Razdalja 30 km od Rateč do Jesenic niti ni tako majhna. Poleg tega je treba računalnik najprej pripeljati v servis, potem pa popravljenega prevzeti v servisu.

Poslovni uporabniki se poslužujejo tudi obiskov serviserja pri stranki, vendar so ti obiski povezani z večjimi stroški.

V podjetju 3BM Jesenice smo se odločili, da pridemo nasproti strankam, ki živijo ali delajo na področju od Mojstrane in Gozd Martuljka do Kranjske Gore in Rateč. Zato bomo organiziralibrezplačen prevzem in vračilo računalniške opreme enkrat tedensko.

Tako bodo stranke, ki ne potrebujejo opreme tako nujno, lahko počakale, da jo v ponedeljek pri njih prevzamemo in čez en teden popravljeno vrnemo. Tistim, ki se bo bolj mudilo, bodo lahko opremo čez kakšen dan popravljeno sami prevzeli na Jesenicah, vseeno pa jim bo prihranjena ena pot.

In kaj morate storiti? Preprosto nas pokličete, poveste svoje podatke (kdo ste, naslov, telefon), kakšno opremo imate za popravilo in kakšna je okvara. Dogovorili se bomo, kdaj lahko opremo pri vas prevzamemo.

Ta storitev je brezplačna za vsa izvengarancijska popravila in za garancijska popravila računalnikov PCX.