3BM posreduje svoje znanje tudi drugim vzdrževalcem

V našem podjetju se dobro zavedamo, kako pomembno je znanje in izkušnje pri popravilu elektronske in računalniške opreme v industriji. Napake pri menjavah in testiranju lahko povzročijo hude okvare rezervnih delov ali opreme. Da bi do takih napak prihajalo čim manjkrat, smo se odločili svoje znanje posredovati v obliki predavanja na Srečanju vzdrževalcev.

Društvo vzdrževalcev Slovenije vsako leto prireja srečanje vzdrževalcev. Srečanje združuje strokovna predavanja iz različnih področij vzdrževanja, razstavo izdelkov in storitev za vzdrževalce ter prijetno druženje. Letošnje srečanje je bilo 7. in 8. oktobra 2004 na Rogli.

Direktor podjetja 3BM gospod Bogdan Bricelj je na letošnjem srečanju že tretjič predaval. Tokrat je predstavil predavanje z naslovom Menjava in popravilo elektronskih modulov. V njem je opozoril na nevarnosti, ki se pojavljajo ob menjavah elektronskih modulov, navedel nekaj primerov iz prakse in posredoval mnogo koristnih napotkov za uspešne menjave modulov. Poleg tega je prikazal možnosti za popravila zamenjanih modulov.

Predavanje je bilo namenjeno sedanjim in bodočim strankam, pa tudi vsem tistim, ki se nameravajo sami lotiti popravila elektronskih modulov. Tako, kot večina ostalih, je bilo predavanje dobro obiskano in sprejeto pri vzdrževalcih. Vsebina predavanja je bila v celoti objavljena v Zborniku predavanj.